Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Inrijstellingen kopen

Naast het leveren van het beste transportmaterieel voor je magazijn, hebben we zoveel ervaring opgedaan in het efficiënt inrichten van magazijnen dat we nu ook magazijninrichting, waaronder inrijstellingen, aanbieden. Of het nu gaat om zware of lichte stukgoederen, onze inrijstellingen zijn speciaal ontworpen voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stellingen, inclusief de mogelijkheid tot inrijstellingen kopen.

Inrijstellingen kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten om het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk te zetten. Daarom leveren wij verschillende soorten stellingen, waaronder:

Kimer inrijstellingen

Inrijstellingen

Met de inrijstellingen van Kimer kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten. In vergelijking met conventionele palletstellingen kun je een ruimtebesparing tot wel 85% realiseren, vooral omdat er aanzienlijk minder gangpadruimte nodig is. Doordat de op te slaan pallets achter en boven elkaar geplaatst worden, is er weliswaar minder flexibiliteit, maar dit maakt de inrijstellingen ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden dezelfde soort goederen.

Ook inrijstellingen kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inrijstellingen kopen

Direct bestellen

Stellingen kopen? Vorktrucks Holland levert diverse stellingen. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring