Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Ons assortiment intern transportmaterieel

Bij Vorktrucks Holland kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment intern transportmateriaal, veegmachines en magazijninrichting. We zorgen ervoor dat de machine aansluiten bij de behoefte en doeleinde van onze klanten, zodat het magazijn en de werkplaats optimaal presteert. Wil je intern transportmaterieel kopen, maar weet je niet zeker welke machine het meest geschikt is voor jullie magazijn of doeleinde? We komen graag bij je langs.

Intern transportmaterieel kopen

Bekijk hier ons ruim assortiment van nieuw en gebruikt intern transportmaterieel. Wil je intern transportmaterieel kopen, maar weet je niet of voor jouw bedrijf een nieuwe of een gebruikte machine of toch huren beter is? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Het voordeel van nieuw intern transportmaterieel is dat ze gebouwd zijn op basis van de nieuwste technieken, ervaringen en innovaties. Altijd de nieuwste machines en de hoogste kwaliteit. 

Gebruikt intern transportmaterieel is als nieuw, maar dan met een beetje ervaring. Het voordeel is dat ze goedkoper zijn, ze hebben gebruikssporen maar de kwaliteit van deze producten blijft hoog.

We zijn officieel dealer van Toyota/BT, Mitsubishi, Haulotte, Hubtex, Magni, Nilfisk, ELEVAH en Kimer.

Maar we beperken ons niet tot deze merken en gaan altijd voor de perfecte match.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring