Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Kopen
 » 

Hubtex

 

Waarom kiezen voor Hubtex Nederland?

Hubtex staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben ze een ongeëvenaarde expertise op het gebied van zijladers en meerwegtrucks. Hun producten zijn ontworpen om veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie te bieden bij lange, zware en onhandige ladingen.

 

Wat zijn de voordelen van Hubtex Nederland?

  • Hubtex ontwerpt haar machines om in kleine ruimtes te manoeuvreren, waardoor ze ideaal zijn voor smalle gangpaden en beperkte werkruimtes. Met de Hubtex zijlader en Hubtex meerwegtruck kun je eenvoudig en efficiënt werken, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.
  • Bij Hubtex staat veiligheid voorop. De machines zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals automatische stabilisatiesystemen en betrouwbare remmen. Dit om de bestuurders en ladingen te beschermen. Hierdoor kun je zorgeloos werken, wetende dat je team en goederen veilig zijn.
  • Hubtex ontwerpt haar machines met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie om langdurige prestaties te garanderen. Ze zijn bestand tegen zware werkbelastingen en bieden betrouwbare prestaties. Met een Hubtex zijlader of Hubtex meerwegtruck investeer je in een machine dat lang meegaat.
  • Hubtex snapt dat elke klant unieke eisen heeft als het gaat om materiaalbehandeling. Daarom hebben ze een breed pakket aan aanpasbare opties en accessoires. Of je nu in de logistiek, houtindustrie of een andere sector werkt!

 

Wil je meer informatie of heb je advies nodig? Neem contact met ons op.

Hubtex 4 way reachtruck PK005982

Hefcapaciteit:2000kg

Hefhoogte:4000mm

Hubtex MaxX meerweg zijlader

Hefcapaciteit:3000 - 4500kg

Hefhoogte:7500mm

Aandrijving:Elektrisch

Hubtex FluX elektro meerweg heftruck

Hefcapaciteit:3000kg

Hefhoogte:7500mm

Aandrijving:Elektrisch

Hubtex NexX vierweg reachtruck

Elektrisch

Hefcapaciteit:2500 - 3000kg

Hefhoogte:10500mm

Hubtex MQ / PhoeniX meerweg zijladers

Hefcapaciteit:3000 - 4500kg

Hefhoogte:14000mm

Aandrijving:Elektrisch

Hubtex 4 way reachtruck PK002694

Hefcapaciteit:3000kg

Hefhoogte:6500mm

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring