Operationele en financial lease

Bij Vorktrucks kunt u terecht voor zowel operationele lease als financial lease.

Operationele Lease

Operationele lease is een contract, in- of exclusief servicecomponenten, dat wordt afgesloten voor een in overleg met u vastgestelde periode. U krijgt de beschikking over de machines voor een bepaalde contractperiode tegen een vast bedrag met eventueel inbegrip van kosten als afschrijving, rente, verzekering, reparatie, onderhoud en banden, Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal draaiuren per jaar dat naar verwachting zal worden gewerkt en de looptijd in maanden.

Bij operationele lease wordt het bezit en beheer van het machinepark volledig uitbesteed. Dit betekent dat de machines niet geactiveerd worden op uw balans. U hoeft geen investering te doen, maar betaalt uitsluitend voor het gebruik van de machines in vaste maandelijkse bedragen.

Voordelen:

  • Geen kapitaal nodig voor aanschaf machinepark
  • Vast maandtarief gedurende de looptijd
  • Geen onverwachte kosten maar duidelijkheid vooraf (indien incl. onderhoud)
  • Mobiliteitsgarantie
  • Geen risico voor cliënt

Financial lease

Financial lease betreft een operationele lease excl. servicecomponenten waarbij alleen rente en afschrijving zijn opgenomen. Het wagenpark wordt bij de cliënt op de balans geactiveerd en na het verstrijken van de looptijd heeft u de plicht de machine over te nemen, tegen een van tevoren overeengekomen slottermijn. Nadat voldaan is aan de koopoptie wordt u juridisch eigenaar van de machine. Een  voordeel hierbij is dat er geen kapitaal nodig is voor aanschaf van het machinepark.


Meer informatie over lease?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 

 Afbeeldingsresultaat voor lease