Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Legbordstelling kopen

Naast het leveren van het beste transportmaterieel voor je magazijn, hebben we zoveel ervaring opgedaan in het efficiënt inrichten van magazijnen dat we nu ook magazijninrichting, waaronder legbordstellingen, aanbieden. Of het nu gaat om zware of lichte stukgoederen, onze legbordstellingen zijn speciaal ontworpen voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stellingen, inclusief de mogelijkheid tot legbordstelling kopen.

Legbordstelling kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten om het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk te zetten. Daarom leveren wij verschillende soorten stellingen, waaronder:

Legbordstelling kopen

Legbordstellingen

Met de legbordstelling van Kimer is het snel en efficiënt inrichten van elk type magazijn een fluitje van een cent. De basisstelling is handzaam per meter verpakt en ideaal voor een directe uitbreiding van jouw magazijn. Met 5 verzinkte legborden per stelling beschik je over een aanzienlijke opslagcapaciteit in een beperkte ruimte. Ook zeer geschikt voor het opslaan van klein materiaal.

Ook een legbordstelling kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Legbordstelling kopen

Direct bestellen

Stellingen kopen? Vorktrucks Holland levert diverse stellingen. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring