11 februari 2021

Levering van drie pallettruck op Lithium-ion batterijen aan Compass Transport

Loodzuur batterijen en lange laadtijden behoren nu tot de verleden tijd!

We hebben het eerder al aangekondigd, de eerste palletwagens van BT op Lithium-ion batterijen zijn er. En wij hebben afgelopen week drie van deze palletwagens geleverd aan Compass transport in Hardenberg.

Pallettruck met ingebouwde lader

Bij Compass Transport hebben we één keer de BT LWI 160 geleverd. Deze palletwagen heeft een ingebouwde lader. De batterij kan opgeladen worden via het stopcontact met 230 volt, maar ook via de vrachtwagen. Dankzij het snelle laadproces en het feit dat er onderweg geladen kan worden, ben je altijd mobiel!

Pallettrucks met wisselbatterijen

Daarnaast hebben we ook twee BT LHE 130 palletwagens geleverd. Deze twee zijn geschikter voor het lichtere werk, en kunnen op de trailer. Deze palletwagens beschikken over wisselbatterijen. Dankzij de handzame wisselbatterij kan er in no-time een nieuwe batterij worden geplaatst en wordt de inzetduur verdubbelt.

Pilot voor dataverzameling

Compass transport is een van de eerste klanten waar we een pilot met deze nieuwe palletwagens hebben opgezet. Dankzij deze pilot kunnen we data verzamelen om zo meer inzicht te krijgen over de inzet van lithium-ion in de transportsector! 

Wilt je ook meer weten over het inzetten van palletwagens met lithium-ion batterijen bij jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op:

 

T: 0528-271919

E: verkoop@vorktrucks.nl

Terug
Levering van drie pallettruck op Lithium-ion batterijen aan Compass Transport