Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

LPG heftruck kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van LPG heftrucks? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse LPG heftrucks, inclusief de mogelijkheid tot een LPG heftruck kopen.

LPG heftruck kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke elektrische heftruck geschikt is voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten elektrische heftrucks van de populaire merken Toyota en Mitsubishi, waaronder:

LPG heftruck kopen

Toyota Tonero 02-8FG(J)F 15T-35T

De Toyota Tonero 02-8FG(J)F 15T-35T LPG heftruck is een multifunctionele truck voor de verplaatsing van lichte, middelzware en zware lasten. Met deze truck kun je binnen of buiten enkele of meervoudige lasten oppakken.

Toyota Tonero 8FGN 40T-50T

Toyota Tonero 8FGN 40T-50T

De Toyota Tonero 8FGN 40T-50T LPG heftrucks lenen zich perfect voor intensieve toepassingen en bieden hefhoogtes tot maximaal 6 meter en hefcapaciteiten van 4 tot maximaal 5 ton. De industriële Toyota-motoren garanderen hoge hefsnelheden, een vlotte acceleratie en een efficiënt verbruik.

Toyota Tonero 8FGN 60T-80T

Toyota Tonero 8FGN 60T-80T

De Toyota Tonero 8FGN 60T-80T LPG heftruck is perfect voor intensieve toepassingen en bieden hefhoogtes tot maximaal 6 meter en hefcapaciteiten van 4 tot maximaal 5 ton. De industriële Toyota-motoren garanderen hoge hefsnelheden, een vlotte acceleratie en een efficiënt verbruik.

Mitsubishi FGN 40T-55T LPG

Mitsubishi FGN 40T-55T

De uiterst efficiënte heftrucks van Mitsubishi uit de reeks van 4 tot 5,5 ton, ontwikkeld voor toepassingen waarbij kracht en bedrijfszekerheid een eerste vereiste zijn, zijn even robuust als verfijnd. Wat ze alle gemeen hebben is het vermogen, de betrouwbaarheid en de productiviteit waarvoor heftrucks van Mitsubishi de bepalende norm hebben gesteld.

Ook een LPG heftruck kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

LPG heftruck kopen

LPG heftruck kopen? Vorktrucks Holland levert diverse LPG heftrucks. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring