Magazijninrichting in Almelo

Naast dat we het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, hebben we inmiddels zo veel ervaring met efficiënte magazijnen, dat we ook magazijninrichting leveren in Almelo.

Van zware tot lichte stukgoederen, speciaal voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland kunt u terecht voor allerlei soorten magazijnstellingen.


Legbordstellingen

Grootvakstellingen

Inrijstellingen

Palletstellingen

VTH magazijninrichting

We leveren onze eigen VTH magazijninrichting in Almelo. Tegen de zelfde klantvriendelijk service die iedereen van Vorktrucks Holland gewend is. Omdat we al jaren het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten dat het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk kan. Daarom leveren wij ook allerlei soorten magazijnstellingen.

Magazijnstellingen Almelo

Zoals we al aangaven zijn er verschillende soorten magazijnstellingen. Van basisstellingen zoals VTH legbordstellingen tot speciale palletstellingen. Ook zijn er VTH inrijstellingen, Met deze stelling kan er een ruimtebesparing gerealiseerd worden tot zo'n 85%, omdat er veel minder gangpad ruimte nodig is.

Magazijnstellingen kopen Almelo

Magazijnstellingen kopen? Door op de groene knop te klikken kun je direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

Magazijnstellingen nodig? Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen