Magazijninrichting / magazijnstellingen in Coevorden

Bij Vorktrucks Holland kunt u diverse magazijnstellingen en magazijninrichting kopen om te gebruiken in uw magazijn in Coevorden. Van legboordstellingen, grootvakstellingen, palletstellingen tot inrijstellingen. Voor elk doeleinde is er een geschikte stelling. 

Van zware tot lichte stuksgoederen, speciaal voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland kunt u terecht voor allerlei soorten magazijnstellingen.


Legbordstellingen

Grootvakstellingen

Inrijstellingen

Palletstellingen

VTH magazijninrichting Coevorden

We leveren onze eigen VTH magazijninrichting in Coevorden. Tegen de zelfde klantvriendelijk service die iedereen van Vorktrucks Holland gewend is. Omdat we al jaren het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten dat het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk kan. Daarom leveren wij ook allerlei soorten magazijnstellingen. 

Diverse mogelijkheden in Coevorden

De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden geleverd in blauw RAL 5003 en de liggers in oranje RAL 2004. De palletstellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

·         1100 diep voor europallets, 2700 is de standaardmaat voor 3 europallets naast elkaar of 3 blokpallets naast elkaar.

·         1100 diep voor blokpallets, 3600 is de standaardmaat voor 3 blokpallets naast elkaar.

Magazijnstellingen kopen?

Magazijnstellingen kopen? Door op de groene knop te klikken kun je direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

Magazijnstellingen nodig? Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen