Magazijninrichting / magazijnstellingen in Groningen

Naast dat we het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, hebben we inmiddels zo veel ervaring met efficiënte magazijnen, dat we ook magazijninrichting leveren in Groningen.

Van zware tot lichte stukgoederen, speciaal voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland kunt u terecht voor allerlei soorten magazijnstellingen.


Legbordstellingen

Grootvakstellingen

Inrijstellingen

Palletstellingen

Jarenlange ervaring met magazijninrichting

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten dat het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk kan. Daarom leveren wij ook allerlei soorten magazijnstellingen in Groningen.

De mogelijkheden palletstellingen in Groningen

Een mogelijke magazijnstelling is een palletstelling. De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden geleverd in blauw RAL 5003 en de liggers in oranje RAL 2004. De palletstellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

  • 1100 diep voor europallets, 2700 is de standaardmaat voor 3 europallets naast elkaar of 3 blokpallets naast elkaar.

  • 1100 diep voor blokpallets, 3600 is de standaardmaat voor 3 blokpallets naast elkaar

Magazijnstellingen kopen?

Magazijnstellingen kopen? Door op de groene knop te klikken kun je direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

Magazijnstellingen nodig? Door op de groene knop te klikken kun je direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen