Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Magazijninrichting / magazijnstellingen in Zwolle

Naast dat we het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, hebben we inmiddels zo veel ervaring met efficiënte magazijnen, dat we ook magazijninrichting leveren in Zwolle.

Van zware tot lichte stukgoederen, speciaal voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland kun je terecht voor allerlei soorten magazijnstellingen.

Jarenlange ervaring met magazijninrichting

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten dat het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk kan. Daarom leveren wij ook allerlei soorten magazijnstellingen in Zwolle.

De mogelijkheden palletstellingen in Zwolle

Een mogelijke magazijnstelling is een palletstelling. De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden geleverd in blauw RAL 5003 en de liggers in oranje RAL 2004. De palletstellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

  • 1100 diep voor europallets, 2700 is de standaardmaat voor 3 europallets naast elkaar of 3 blokpallets naast elkaar;
  • 1100 diep voor blokpallets, 3600 is de standaardmaat voor 3 blokpallets naast elkaar.

Magazijnstellingen kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stellingen kopen

Direct bestellen

Magazijninstellingen nodig? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring