Magazijninrichting in Overijssel

Bij Vorktrucks Holland kunt u diverse magazijnstellingen en magazijninrichting kopen om te gebruiken in uw magazijn in Overijssel. Van legboordstellingen, grootvakstellingen, palletstellingen tot inrijstellingen. Voor elk doeleinde is er een geschikte stelling. 

Van zware tot lichte stukgoederen, speciaal voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland kunt u terecht voor allerlei soorten magazijnstellingen.


Legbordstellingen

Grootvakstellingen

Inrijstellingen

Palletstellingen

VTH magazijninrichting Overijssel

We leveren onze eigen VTH magazijninrichting in Drenthe. Tegen de zelfde klantvriendelijk service die iedereen van Vorktrucks Holland gewend is. Omdat we al jaren het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten dat het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk kan. Daarom leveren wij ook allerlei soorten magazijnstellingen. 

Diverse soorten magazijnstellingen

Zoals we al aangaven zijn er verschillende soorten magazijnstellingen. Van basisstellingen zoals VTH legbordstellingen tot speciale palletstellingen. Ook zijn er VTH inrijstellingen, Met deze stelling kan er een ruimtebesparing gerealiseerd worden tot zo'n 85%, omdat er veel minder gangpad ruimte nodig is. 

Magazijnstellingen in Overijssel kopen?

Magazijnstellingen kopen? Door op de groene knop te klikken kun je direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

Magazijnstellingen nodig? Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen