Toyota

Toyota Forklifts is een van de topmerken die wij als officieel dealer verkopen. Ons assortiment bestaat uit Toyota LPG, diesel en elektrische heftrucks.

Toyota

De LPG heftrucks en diesel heftrucks van Toyota zijn voornamelijk geschikt voor buitengebruik. Deze heftrucks beschikken over hefcapaciteiten tot wel 8 ton, ruim genoeg voor zwaar buitenwerk. Deze Toyota heftrucks zijn tevens uitgerust met het System of Active Stability (SAS), wat het comfort en bovendien de veiligheid van de bestuurder vergroot.

De elektrische Toyota heftrucks met 3 wielen en 4 wielen zijn uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Hierbij kunt u denken aan stapelen, orderpicken en het laden en lossen van goederen. Er is de keuze uit elektrische heftruckvarianten met 24 Volt, 48 Volt en 80 Volt, met lastcapaciteiten tot ruim 8,5 ton. Onze Toyota elektrische heftrucks leveren sterke performance die precies is afgesteld op uw wensen. Ook de elektrische Toyota Forklifts beschikken over het SAS veiligheidssysteem.