Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Officieel dealer van Nilfisk

Waarom moet je kiezen voor Nilfisk?


Het bedrijf is sinds 1906 producent en verkoper van professionele reinigingsproducten van de hoogste kwaliteit. Ze bieden een breed scala aan premium schoonmaakproducten voor de zakelijke markt en consumentenproducten. Ook zijn ze in meer dan 40 landen actief en de producten worden in meer dan 100 landen verkocht. 

Wat zijn de voordelen van Nilfisk?

Kwaliteit

Ze zijn één van 's werelds grootste fabrikanten van professionele reinigingsapparatuur. Sinds 1906 heeft het bedrijf zich ten doel gesteld wereldwijd professionele reinigingsproducten van de hoogste kwaliteit te produceren en te verkopen.

Duurzaam

Duurzaamheid is een belangrijke pijler in alles wat ze doen. Ze zetten zich in om activiteiten in scope 1, 2 en 3 koolstofvrij te maken om zo de industrie te leiden met duurzame schoonmaakproducten.

Breed aanbod

Met een breed scala aan premium schoonmaakproducten hebben ze veel mogelijkheden voor de zakelijke markt en consumentenproducten. Het bedrijf verkoopt haar producten in meer dan 100 landen. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Nilfisk of heb je advies nodig? Neem contact met ons op.

Een greep uit ons assortiment

Wil je graag meer weten over Nilfisk?

Contactformulier!

Vul ons contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring