Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Orderpicker kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van orderpickers? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse orderpickers, inclusief de mogelijkheid tot een orderpicker kopen.

Orderpicker kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke orderpicker geschikt is voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten orderpickers, waaronder:

BT Optio TSE100W

BT Optio TSE100W

De BT Optio TSE100W orderpicker is erg compact, waardoor deze geschikt is voor het gebruik in verschillende soorten omgevingen. Deze industriële tractoren hebben een lage instaphoogte en eenvoudige bevestiging van lastdragers.

Maximale trekcapaciteit van de BT Optio TSE100W bedraagt 1000 kg.

BT Optio TSE100W met ladders

BT Optio TSE100W met ladders

De BT Optio TSE100W met ladders is een lichte en compacte orderverzameltruck die geschikt is voor verschillende taken. Je kunt hem gebruiken in veel verschillende situaties. De truck heeft een lage instaphoogte, en het is gemakkelijk om trolleys eraan te koppelen. Je kunt verschillende soorten trolleys combineren in een rij. De trolley voor dit model is 800 mm breed. Je hebt ook de optie om ladders toe te voegen als je hoger moet verzamelen.

BT Optio TSE100W met trolley

BT Optio TSE100W met trolley

De BT Optio TSE100W met trolley is klein en handig en kan in veel situaties worden gebruikt. Het is makkelijk om op de trolley te stappen en je kunt eenvoudig trolleys eraan vastmaken. De BT Optio TSE100W met trolley kun je aansluiten op een legbordwagen die 1230 mm breed is. Je kunt ook ladders toevoegen om hogere dingen te verzamelen.

BT Optio OSE100

BT Optio OSE100

De smalle BT Optio OSE100 orderpicker is geschikt voor het verzamelen van goederen op lage niveaus en heeft een heffend platform dat tot 1,2 meter omhoog kan. Met deze orderpicker kun je goederen verzamelen tot op het derde niveau. Het handige aan deze machine is dat de vorken in het begin omhoog kunnen worden gebracht, zodat je de lading naar een hoger niveau kunt tillen voor gemakkelijke bediening.

BT Optio OSE100W

BT Optio OSE100W

De smalle BT Optio OSE100W orderpicker is geschikt voor het verzamelen van goederen op lage niveaus en heeft een heffend platform dat tot 1,2 meter omhoog kan. Met deze orderpicker kun je goederen verzamelen tot op het derde niveau. Het handige aan deze machine is dat je dankzij het doorloopplatform grotere items op de vorken kunt verzamelen.

BT Optio OSE120

BT Optio OSE120

De BT Optio OSE120 orderpicker is een snelle, efficiënte en productieve orderverzamelaar met goede ergonomische kenmerken. Deze truck is ontworpen met prestaties en de bestuurder in het achterhoofd en zijn gebouwd rond een robuust, modulair chassis. Voor meer gespecialiseerde orderverzameling bieden we passende modellen zoals een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

BT Optio OSE120

BT Optio OSE120P hefplatform

De BT Optio OSE120P orderpicker met heffende vorken en heffend platform is een snelle, efficiënte en productieve orderverzamelaar met goede ergonomische kenmerken. Deze truck is ontworpen met prestaties en de bestuurder in het achterhoofd en zijn gebouwd rond een robuust, modulair chassis. Voor meer gespecialiseerde orderverzameling bieden we passende modellen zoals een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

BT Optio OSE120CB

BT Optio OSE120CB

De BT Optio OSE120CB orderpicker voor laag niveau met stapelmogelijkheden is handig in gebruik bij het verzamelen van bestellingen. Deze truck zorgt voor een efficiënte werking dankzij de hoge rijsnelheden en de gemakkelijke toegang voor in- en uitstappen, wat de tijd die nodig is voor het gebruik verkort en de truck zeer geschikt maakt.

BT Optio OSE180XP

BT Optio OSE180XP

De BT Optio OSE180XP orderpicker omvat snelle, efficiënte en productieve orderverzamelaars met goede ergonomische kenmerken. Deze trucks zijn ontworpen met prestaties en de bestuurder in het achterhoofd en zijn gebouwd rond een robuust, modulair chassis. Voor meer gespecialiseerde orderverzameling bieden we passende modellen zoals een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

BT Optio OSE200X

BT Optio OSE200X

De BT Optio OSE200X orderpicker omvat snelle, efficiënte en productieve orderverzamelaars met goede ergonomische kenmerken. Deze trucks zijn ontworpen met prestaties en de bestuurder in het achterhoofd en zijn gebouwd rond een robuust, modulair chassis. Voor meer gespecialiseerde orderverzameling bieden we passende modellen zoals een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

BT Optio OSE250

BT Optio OSE250

De BT Optio OSE250 is een snelle, efficiënte en productieve orderpicker met goede ergonomische kenmerken. Deze truck is ontworpen met prestaties en de bestuurder in het achterhoofd en is gebouwd rond een robuust, modulair chassis. Voor meer gespecialiseerde orderverzameling bieden we passende modellen, zoals een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

BT Optio OSE250

BT Optio OSE250P hefplatform

De BT Optio OSE250P is een snelle, efficiënte en productieve orderpicker met goede ergonomische kenmerken. Deze truck is ontworpen met prestaties en de bestuurder in het achterhoofd en is gebouwd rond een robuust, modulair chassis. Voor meer gespecialiseerde orderverzameling bieden we passende modellen, zoals een heffend bestuurdersplatform en bediening voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en orderverzamelaars met afstandsbediening en andere functies.

BT Optio OME100N

BT Optio OME100N

De smalle BT Optio OME100N orderpicker voor middelhoog niveau is speciaal gemaakt om te werken op hoogtes tot 3,4 meter. Met deze orderpicker kun je verzamelde spullen makkelijk op een pallet of dienblad zetten, omdat hij vorken heeft die omhoog kunnen. De BT Optio OME100N wordt standaard geleverd met telematica-apparatuur. Je kunt deze orderpicker gemakkelijk verbinden met I_Site van Toyota, waardoor je informatie krijgt over batterijbeheer, waar de orderpicker zich bevindt, schokken en meer.

BT Optio OME100NW

BT Optio OME100NW

De smalle BT Optio OME100NW orderpicker is speciaal gemaakt voor werk op middelhoge plekken, tot 3,4 meter hoog. De BT Optio OME100NW heeft een platform waar je gemakkelijk de verzamelde spullen op de pallet of dienblad kunt plaatsen. Als de truck een steile helling heeft (meer dan 25 graden) of als er spullen op de vorken liggen, vertraagt hij automatisch, wat het risico op ongelukken en beschadigde goederen verkleint.

BT Optio OME100H

BT Optio OME100H

De BT Optio OME100H orderpicker is speciaal gemaakt voor werk op hoog niveau, tot 12,1 m hoog. De BT Optio OME100H heeft een compact ontwerp en biedt maximale operationele flexibiliteit. De cabine is comfortabel en aanpasbaar. De bedieningselementen kunnen in hoogte worden versteld, er is een duidelijk informatiedisplay aanwezig, en de lage instap en soepele besturing zorgen voor extra comfort voor de bestuurder.

BT Optio OME120HW

BT Optio OME120HW

De BT Optio OME120HW orderpicker is speciaal gemaakt voor werk op hoog niveau, tot 12,1 m hoog. De BT Optio OME120HW heeft een compact ontwerp en biedt maximale operationele flexibiliteit. De cabine is comfortabel en aanpasbaar. De bedieningselementen kunnen in hoogte worden versteld, er is een duidelijk informatiedisplay aanwezig, en de lage instap en soepele besturing zorgen voor extra comfort voor de bestuurder. Functies zoals stuurgevoeligheid, acceleratie, maximumsnelheid en remgevoeligheid zijn instelbaar.

Ook een orderpicker kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Orderpicker kopen

Orderpicker kopen? Vorktrucks Holland levert diverse orderpickers. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring