Over Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland BV is sinds haar oprichting in 1989 uitgegroeid tot een belangrijke leverancier op het gebied van intern transportmateriaal voor Noord-Nederland. In al die jaren is er ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende toepassingen. Natuurlijk ook in de meeste dagelijkse zaken. De opgebouwde expertise is voor onze klanten zeer waardevol gebleken, in de meeste gevallen bedachten wij een economisch interessante op maat oplossing. Uw intern transport mag immers nooit stilvallen.Goed advies voor uw interne transport vraagstukken

Naast verkoop van nieuwe of gebruikte machines kunt u bij Vorktrucks ook terecht voor huren, lease, onderhoud en keuring van uw machines. De afweging voor de juiste keuze zijn soms moeilijk. Een goed advies is daarbij van essentieel belang. Wij durven gerust te stellen dat Vorktrucks Holland BV voor u de juiste keuze is.

Vorktrucks staat garant voor snelle levering, klantvriendelijkheid en goede service. In het moderne bedrijfspand van ruim 1.600 m2, zijn een compleet ingerichte werkplaats, magazijn, showroom en kantoren gevestigd.

Ons productassortiment

De grote diversiteit aan verpakking en vrachtafhandeling vraagt een even grote diversiteit aan materieel. Of het nu gaat om een palletwagen of een speciale heftruck: Vorktrucks Holland levert het. Vorktrucks Holland biedt met de diverse dealerschappen een ruim pakket aan mogelijkheden. Het kopen van nieuw, een goede occasion of het huren: het is allemaal mogelijk. Wij hebben altijd een ruime voorraad aan nieuw en gebruikt intern transport materiaal. De inzet bepaalt de keuze voor de juiste machine maar hoe u het ook bekijkt Vorktrucks Holland heeft altijd de juiste oplossing voor uw intern transport.

Bekijk ons aanbod van nieuw materieel

Bekijk ons aanbod van gebruikt materieel
Bekijk voor verschillende mogelijkheden voor materieel huren


Naast heftrucks ook voorzetapparatuur

Behalve voor heftrucks kunt u bij Vorktrucks ook terecht voor een grote variatie aan voorzetapparatuur, zoals vuilcontainers, schepbakken, werkkooien, verlenglepels, sneeuwschuivers en balenklemmen. In het magazijn en in alle servicewagens is een zeer ruim assortiment onderdelen op voorraad, zodat de inzet van uw logistieke middelen op ieder moment gewaarborgd is.

Daarnaast leveren wij (tractie)batterijen, banden, stoelen van diverse merken tegen concurrerende voorwaarden.

Ons werkgebied

Vorktrucks Holland levert sinds 1989 intern transportmateriaal zoals heftrucks, reachtrucks en stapelaars aan verschillende bedrijven in Noord-Nederland. Vorktrucks Holland levert onder andere in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.


Meer informatie? Neem contact met ons op