Palletstellingen kopen in Drenthe

Het meest universele systeem voor directe toegang tot ieder pallet, geschikt voor praktisch iedere belasting, onafhankelijk van het gewicht of volume. Het vinden van de opgeslagen goederen is zeer eenvoudig omdat iedere ruimte behoort bij een bepaalde pallet.

Bij Vorktrucks Holland kunt u diverse magazijnstellingen en magazijninrichting kopen om te gebruiken in uw magazijn in Drenthe.

Van zware tot lichte stuksgoederen, speciaal voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland kunt u terecht voor allerlei soorten palletstellingen.

 


 

palletstellingen

Bekijk product

 


 

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden geleverd in blauw RAL 5003 en de liggers in oranje RAL 2004. De palletstellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

  • 1100 diep voor europallets, 2700 is de standaardmaat voor 3 europallets naast elkaar of 3 blokpallets naast elkaar.
  • 1100 diep voor blokpallets, 3600 is de standaardmaat voor 3 blokpallets naast elkaar.

Direct palletstellingen bestellen

Ook zeer geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen, neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Ik wil een prijsopgave aanvragen


Wellicht vindt u dit ook interessant:


Legbordstellingen

Grootvakstellingen

Inrijstellingen

Direct bestellen

Palletstellingen nodig? Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen