Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Palletstellingen kopen

Naast het leveren van het beste transportmaterieel voor je magazijn, hebben we zoveel ervaring opgedaan in het efficiënt inrichten van magazijnen dat we nu ook magazijninrichting, waaronder palletstellingen, aanbieden. Of het nu gaat om zware of lichte stukgoederen, onze palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stellingen, inclusief de mogelijkheid tot palletstellingen kopen.

Palletstellingen kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten om het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk te zetten. Daarom leveren wij verschillende soorten stellingen, waaronder:

Stellingen kopen

Palletstellingen

De palletstellingen van Kimer zijn het meest universele systeem voor directe toegang tot elk pallet, geschikt voor praktisch elke belasting, ongeacht het gewicht of volume. Het vinden van opgeslagen goederen is zeer eenvoudig, aangezien elke ruimte overeenkomt met een specifiek pallet.

Ook palletstellingen kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Palletstellingen kopen

Direct bestellen

Stellingen kopen? Vorktrucks Holland levert diverse stellingen. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring