Palletstellingen kopen in Winschoten

Palletstellingen nodig voor het opslaan van europallets of blokpallets in Winschoten? Onze palletstellingen zijn ook zeer geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen.

Bij Vorktrucks Holland kunt u naar intern transportmateriaal ook terecht voor magazijninrichting zoals palletstellingen. We zijn een laagdrempelig en klantgericht bedrijf in Hoogeveen en helpen u graag om de beste keuze te maken voor uw magazijn en doeleinde. 

palletstellingen

Bekijk product

 


 

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden geleverd in blauw RAL 5003 en de liggers in oranje RAL 2004. De palletstellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

  • 1100 diep voor europallets, 2700 is de standaardmaat voor 3 europallets naast elkaar of 3 blokpallets naast elkaar.
  • 1100 diep voor blokpallets, 3600 is de standaardmaat voor 3 blokpallets naast elkaar.

VTH magazijninrichting in Winschoten

We leveren onze eigen VTH magazijninrichting in Winschoten. Tegen de zelfde klantvriendelijk service die iedereen van Vorktrucks Holland gewend is. Omdat we al jaren het beste transportmaterieel voor je magazijn leveren, weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten dat het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk kan. Daarom leveren wij ook allerlei soorten magazijnstellingen. 

Direct palletstellingen bestellen

Ook zeer geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen, neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Wellicht vindt u dit ook interessant:


Legbordstellingen

Grootvakstellingen

Inrijstellingen

Direct bestellen

Palletstellingen nodig? Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen