Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Reachtruck kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van reachtrucks? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse reachtrucks, inclusief de mogelijkheid tot een reachtruck kopen.

Reachtruck kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke reachtruck geschikt is voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten reachtrucks van populaire merken zoals Toyota en Hubtex, waaronder:

BT Reflex RRE B-serie

BT Reflex RRE B – serie

De BT Reflex RRE B-serie is eenvoudig in gebruik en heeft een hoge efficiëntie. De aanpasbare vloerhoogte, bedieningstoetsen en zetel, de ruime cabine alsook de fingertip bedieningshendels, zorgen ervoor dat de RRE120B, RRE140B en RRE160B erg comfortabel, precies en wendbaar rijden.

BT Reflex E / R – serie

De BT Reflex E / R-serie is ontworpen met Transitional Lift Control om zware ladingen snel en vlot naar grote hoogtes te heffen. De unieke kantelende cabine, het transparante dak en de mast zijn ontworpen om uitstekend zicht op de lading te bieden en topprestaties te leveren op hoogtes.

BT Reflex N – serie

De BT Reflex N-serie is ontwikkeld op basis van de technologie van de wereldwijd toonaangevende Reflex-serie. Veel kenmerken zijn identiek aan de BT Reflex N-serie, zoals de AC-aandrijfmotoren die niet alleen uitzonderlijk hoge prestaties leveren, maar ook een lager energieverbruik en lage service- en onderhoudskosten hebben.

BT Reflex O-serie

BT Reflex O – serie

De BT Reflex O-serie met super elastische rubber wielen is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Vanwege de hoge bodemvrijheid van minimaal 136 mm en super elastische rubberwielen, is de BT Reflex O-serie geschikt voor inzet op ongelijke en natte oppervlaktes en kan zelfs op warm asfalt uit de voeten.

Hubtex NexX vierweg reachtruck

Hubtex NexX vierweg reachtruck

Het compacte ontwerp van de Hubtex NexX vierweg reachtruck maakt het gebruik in gemengde magazijnen met smalle gangen mogelijk. Als er niet meer genoeg ruimte is voor conventionele heftrucks en andere industriële trucks, scoort onze NexX multidirectionele reachtruck.

Ook een reachtruck kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Reachtruck kopen

Reachtruck kopen? Vorktrucks Holland levert diverse reachtrucks. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring