Verhuur van reachtrucks

Reachtrucks worden vooral in grote magazijnen gebruikt. De reachtrucks van Vorktrucks Holland kenmerken zich door de hoge productiviteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verbeterde hef- en daalsnelheden.

Naast de verkoop van nieuwe reachtrucks en tweedehands reachtrucks, verhuren wij deze machines ook. Heeft u tijdelijk een reachtruck nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Diverse reachtrucks te huur

Wij hebben verschillende typen BT reachtrucks te huur. De diverse reachtrucks verschillen in hefvermogen en hefhoogte. Onze sterkste reachtrucks kennen een hefvermogen tot wel 2700 kg.

Snelle levering dankzij eigen transport

Vorktrucks beschikt over een eigen trekker met oplegger. Hierdoor kunt u op de dag van aanvraag direct de reachtruck al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de verhuur hiervan.


Reachtruck huren?

Wilt u graag een reachtruck huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met  u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct reserveren

Heeft u interesse in het huren van één of meerdere van onze reachtrucks? U kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen