Reachtruck Drenthe

Bij Vorktrucks Holland kun je in Drenthe terecht voor een zeer uitgebreid assortiment intern transportmaterieel, zoals Reachtrucks. De gebruikte trucks kunnen de mast met daaraan de vork in zijn geheel naar voren en naar achteren verplaatsen. 

Doordat de bestuurder schuin op het voertuig zit, is een reachtruck met een ingeschoven mast veel korter en kan het zich verplaatsen in smallere gangen en draagt het bij aan efficiënt ruimte gebruik. Onze gebruikte reachtrucks en nieuwe reachtrucks kennen een hoge productiviteit onder andere door de verbetering op de hef- en daalsnelheden.

Naast de verkoop van nieuwe reachtrucks en tweedehands reachtrucks, verhuren wij deze machines ook in Drenthe. Heb je tijdelijk een reachtruck nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe reachtrucks

Het voordeel van nieuw intern transportmaterieel, zoals reachtrucks is dat deze gebouwd zijn op basis van de nieuwste technieken, ervaringen en innovaties. Hierdoor is het materieel vaak sterker, duurzamer en gebruiksvriendelijker. Voor ieder doeleinde hebben wij een geschikte machine. We hebben een ruim assortiment nieuwe reachtrucks. 

BEKIJK ALLE REACHTRUCKS

Reachtruck verhuur Drenthe

Heb je tijdelijk een reachtruck nodig in Drenthe? Voor een verhuizing of het opvangen van een seizoenspiek. Dan is het huren van intern transportmaterieel een goede optie. Je hebt er geen dure machine staan, die je te weinig gebruikt. Daarnaast hoef je geen budget vrij te maken voor de aanschafkosten en je loopt geen onderhoudsrisico. Huren kan van één dag tot meerdere jaren en het compleet uitbesteden van het intern transport is ook mogelijk. 

Gemiddeld hebben we zo’n 100 machines continu verhuurt. Dit machinepark is erg jong en voldoet aan alle ARBO eisen. Daarom zijn alle machines voorzien van een veiligheidskeurmerk conform de VA-Keur. Dit is een periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen.

Besteed onderhoud, reparatie en keuring uit

Door de vergaand automatiseren van onze systemen en werkprocessen, zijn wij in staat om het gehele onderhoud uit handen te nemen. Wij vinden dat bij service ook hoort dat je meedenkt in onderhoudscontracten, dit is per machine en doeleinde verschillend. Maar ook dat je meedenkt met veiligheidskeuringen.

Het onderhoud én keuren is ook van belang voor de continuïteit van het bedrijf. En omdat dit ons doel is, is het onderhoud, de reparatie en de periodieke keuring bij ons in goede handen. Staat de machine compleet stil en heeft die een grote reparatie nodig? Dan leveren wij met onze eigen dieplader gewoon een soortgelijke tijdelijke machine in Drenthe!

Reachtruck huren in Drenthe?

Wilt je graag een reachtruck huren? Klik op de onderstaande groene knop om een prijsopgave aan te vragen en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze reachtrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Reachtruck verhuur Drenthe