17 september 2021

Vitaler personeel door stapelaar met elektrische rotator!

“Ga voor vitaler personeel met de stapelaar met elektrische rotator!

Vitaal personeel, dat wil toch elke ondernemer. Zo ook onze klant Expertcheese. In 2015 hebben wij al zo een truck mogen leveren aan dit bedrijf. Ze waren daar zo tevreden over,dat wij dit jaar een vervangende truck mochten leveren .
Voor de productie was er een truck nodig die kunststofbakken kan oppakken en zo de producten op een verwerkingstafel kan deponeren. We zijn op zoek gegaan naar de juiste truck voor Expertcheese. 

Hierbij zijn we uitgekomen op de Logitrans stapelaar met elektrische rotator en klem. Deze stapelaar kan kratten en kisten in een positie kantelen, waardoor je de krat kunt legen zonder  je lichaam te hoeven belasten . De medewerker wordt hierdoor ontlast en kan de werkzaamheden arboproef zonder problemen uitvoerende en draagt bij aan het werkplezier.

Herkenbaar ? Waarschijnlijk hebben wij ook voor jou een passende oplossing. Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Wij helpen je bij het vinden van de juiste truck, zodat jouw magazijn of productie lijn optimaal presteert!”

Terug
Vitaler personeel door stapelaar met elektrische rotator!