Elektrische stapelaar in de regio Drenthe nodig?

Ben je op zoek naar een elektrische stapelaar in de regio Drenthe? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren elektrische stapelaars voor ieder doeleinde.  

Een elektrische stapelaar wordt met de hand bedient en is erg geschikt om pallets mee te stapelen. Ze worden veel gebruikt in winkels en voor bijvoorbeeld het verzamelen van orders in een magazijn (orderpickers).

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Drenthe. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

BT elektrische stapelaars.

Wij verhuren en verkopen diverse type elektrische stapelaars, allemaal van het betrouwbare merk BT. BT is een toonaangevend merk op het gebied van handpallettrucks. Je bent dus verzekerd van kwaliteit. Deze modellen van BT verschillen in hefhoogte en hefcapaciteit. Ons zwaarste model heeft een hefcapaciteit van 1600 kg en kan wel tot 5,4 meter hoog heffen. Wil je geadviseerd worden in de meest geschikte stapelaar voor jouw doeleinde? We helpen je graag.

BEKIJK ALLE STAPELAARS

 

Elektrische stapelaar huren in Drenthe

Een stapelaar huren kan financieel aantrekkelijk zijn. Huren is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe machine als je deze maar tijdelijk nodig hebt. Je hebt er geen dure machine staan, die vervolgens te weinig wordt gebruikt. Daarnaast heb je ook geen onderhoudsrisico, dat is onze verantwoordelijkheid!

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

 

Vorktrucks Holland: ook voor onderhoud, reparatie en keuring van elektrische stapelaars

Een van onze kwaliteiten is de uitstekende service die wij leveren. Wij noemen dit  ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Als intern transportmaterieel, zoals de stapelaar, uitvalt, zorgt dit voor stilstand, het magazijn presteert niet optimaal. Kortom, dat kan veel geld kosten. Daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de juiste service te leveren. Dit kan het ter plekke repareren van een product zijn, maar ook het leveren van een tijdelijke machine.

Door de vergaand automatiseren van onze systemen en werkprocessen, zijn wij in staat om het gehele onderhoud uit handen te nemen. Wij vinden dat bij service ook hoort dat je meedenkt in onderhoudscontracten, dit is per machine en doeleinde verschillend. Maar ook met veiligheidskeuringen.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Drenthe
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

Jouw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Drenthe.

Neem contact met ons op

 

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze stapelaars? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen