Nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars in de regio Groningen sinds 1989

Bent u op zoek naar elektrische stapelaar in de regio Groningen? Met een elektrische stapelaar kunt u meerdere pallets op elkaar stapelen. Daardoor is het een veelzijdige palletwagen, voorzien van een hefmast. Elektrische stapelaars zijn uitermate wendbaar door het compage formaat.

Welk type elektrische stapelaar heeft u nodig? Er zijn namelijk verschillende varianten. Er zijn bijvoorbeeld meeloop stapelaars, stapelaars met een sta-platform of stapelaars met cabine. Van de stapelaars met cabine is zowel een versie beschikbaar met sta-platform als met chauffeursstoel. Het voordeel van de cabine is de bescherming. Voor koel- of vriesruimten is de BT Staxio-serie uitermate geschikt, deze zijn gemaakt voor het zware werk.

Vorktrucks Holland heeft jarenlange ervaring en is al sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals heftrucks, reachtrucks en elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Groningen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Topkwaliteit elektrische stapelaars van Toyota BT

In de regio Groningen levert Vorktrucks Holland zowel nieuwe elektrische stapelaars als gebruikte elektrische stapelaars van Toyota BT, een kwalitatief hoogwaardig merk. De elektrische stapelaars van BT onderscheiden zich door het gebruik van innoverende technieken, van een toonaangevend merk met een uitstekende service. Juist daardoor zijn wij officieel dealer van Toyota BT. Het kost immers kauwenvol met geld als intern transport stilvalt, dat is de spil in elk groot bedrijf.

Elektrische stapelaar huren in Groningen

Heeft u tijdelijk een elektrische stapelaar nodig in de omgeving van Groningen? Bij Vorktrucks Holland kunt u een elektrische stapelaar huren. De huurstapelaars hebben een maximaal hefvermogen van 1600 kg en de hefmast een bereik van ruim 5 meter hoog. 

Onderhoud, reparatie en keuring elektrische stapelaars

24 uu per dag staan onze servicemonteurs klaar voor het oplossen van storingen, problemen en preventief onderhoud. Onderhoud, reparatie en periodieke keuring is bij Vorktrucks Holland in goede handen. Dit doen we voor elektrische stapelaars, maar ook voor andere intern transportmaterieel zoals heftrucks en reachtrucks. Desgewenst kunnen we vervangend materieel leveren als uw elektrische stapelaar gerepareerd wordt.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Groningen
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VA Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Heerenveen.

Neem contact met ons op

Direct reserveren

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? Je kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen