Dé leverancier van nieuwe en gebruikte elektrische stapelaars in de regio Winschoten sinds 1989

Op zoek naar een elektrische stapelaar in de regio Winschoten? Elektrische stapelaars zijn veelzijdige palletwagens voorzien van een hefmast waardoor het mogelijk is om meerdere pallets op elkaar te stapelen. Dankzij het compacte formaat zijn elektrische stapelaars uitermate wendbaar.

Er zijn verschillende uitvoeringen elektrische stapelaars beschikbaar. Zo zijn er meeloop stapelaars, stapelaars met een sta-platform of stapelaars met cabine. Deze beschermende cabine is beschikbaar als cabine met sta-platform of een cabine met chauffeursstoel. Voor het zware werk is de BT Staxio-serie ook geschikt voor koel- of vriesruimten.

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Emmen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

BT elektrische stapelaars van topkwaliteit

Vorktrucks Holland levert in de regio Winschoten zowel nieuwe elektrische stapelaars als gebruikte elektrische stapelaars van het toonaangevende merk Toyota BT. De elektrische stapelaars van BT kenmerken zich door de hoogstaande kwaliteit, het gebruik van innoverende technieken en een uitstekende service. Juist daarom is Vorktrucks Holland officieel dealer van Toyota BT. Intern transport mag immers nooit stilvallen.

BEKIJK ALLE STAPELAARS

Elektrische stapelaar huren in Winschoten

Tijdelijk een elektrische stapelaar huren in de omgeving van Winschoten? Vorktrucks Holland kan naast nieuwe of gebruikte elektrische stapelaars ook verhuur van stapelaars verzorgen. Voor het tijdelijke gebruik van een elektrische stapelaar in Winschoten kunt u bij Vorktrucks Holland een elektrische stapelaar huren met maximaal 1600 kilogram hefvermogen en een hefmast van ruim 5 meter in hoogte.

HUUR EEN ELEKTRISCHE STAPELAAR

Vorktrucks Holland: ook voor onderhoud, reparatie en keuring van elektrische stapelaars

Bij Vorktrucks Holland is het onderhoud, de reparatie of periodieke keuring van uw intern transportmaterieel zoals elektrische stapelaars in goede handen. Wij begrijpen dat u al het intern transportmaterieel ter beschikking wilt hebben. Voor grote reparaties kunnen wij desgewenst altijd vervangend materieel leveren. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag klaar voor preventief onderhoud of het oplossen van storingen en problemen.

Daarom Vorktrucks Holland

  • Meer dan 25 jaar specialist in elektrische stapelaars
  • Dé leverancier van elektrische stapelaars in de regio Winschoten
  • 24-uurs dienst voor storingen
  • Zowel nieuwe als gebruikte stapelaars
  • Ook voor onderhoud, reparatie en keuring
  • VEBIT Erkend keurend bedrijf

Neem contact met ons op

Uw vraag op het gebied van intern transport is onze uitdaging. Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheid voor levering van elektrische stapelaars in Winschoten.

Neem contact met ons op

Contact

Service is belangrijk. Zo ook bij ons. Wanneer u meer informatie wilt over de juiste heftruck voor het soort werkzaamheden dat u wilt gaan verrichten, helpen we u graag verder. Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op