Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Stellingen kopen

Naast het leveren van het beste transportmaterieel voor je magazijn, hebben we zoveel ervaring opgedaan in het efficiënt inrichten van magazijnen dat we nu ook magazijninrichting, waaronder stellingen, aanbieden. Of het nu gaat om zware of lichte stukgoederen, onze stellingen zijn speciaal ontworpen voor pallets of voor maximale opslagcapaciteit. Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse soorten stellingen, inclusief de mogelijkheid tot stellingen kopen.

Stellingen kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een magazijn het beste kunt inrichten om het transportmaterieel zo effectief mogelijk aan het werk te zetten. Daarom leveren wij verschillende soorten stellingen, waaronder:

Stellingen kopen

Palletstellingen

De palletstellingen van Kimer zijn het meest universele systeem voor directe toegang tot elk pallet, geschikt voor praktisch elke belasting, ongeacht het gewicht of volume. Het vinden van opgeslagen goederen is zeer eenvoudig, aangezien elke ruimte overeenkomt met een specifiek pallet.

Legbordstelling kopen

Legbordstellingen

Met de legbordstellingen van Kimer is het snel en efficiënt inrichten van elk type magazijn een fluitje van een cent. De basisstelling is handzaam per meter verpakt en ideaal voor een directe uitbreiding van jouw magazijn. Met 5 verzinkte legborden per stelling beschik je over een aanzienlijke opslagcapaciteit in een beperkte ruimte. Ook zeer geschikt voor het opslaan van klein materiaal.

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

De grootvakstellingen van Kimer zijn hoogwaardige zwaarlaststellingen voor de opslag van zowel lichte als zeer zware stuksgoederen en lichte pallets. De stellingen worden doorgaans voorzien van legborden. Hierbij kun je kiezen tussen vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Ze zijn eveneens uitstekend geschikt voor het opslaan van zware materialen.

Kimer inrijstellingen

Inrijstellingen

Met de inrijstellingen van Kimer kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten. In vergelijking met conventionele palletstellingen kun je een ruimtebesparing tot wel 85% realiseren, vooral omdat er aanzienlijk minder gangpadruimte nodig is. Doordat de op te slaan pallets achter en boven elkaar geplaatst worden, is er weliswaar minder flexibiliteit, maar dit maakt de inrijstellingen ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden dezelfde soort goederen.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen

De draagarmstellingen van Kimer zijn ideaal voor de opslag van lange en zwaardere producten. Deze stellingen zijn eenvoudig en gemakkelijk te monteren. Ze zijn ontworpen om lange of variabele items op te slaan, zoals metalen balken, pijpen, gietstukken, houten platen, en zowel stalen als kunststof plaatmateriaal.

Ook stellingen kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stellingen kopen

Direct bestellen

Stellingen kopen? Vorktrucks Holland levert diverse stellingen. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring