05 augustus 2021

De nieuwe Toyota Tonero Stage V-serie

Waarschijnlijk heb je wel is gehoord van: Stage V, het is de Europese emissieregelgeving. Deze heeft als doel de uitstoot van verbrandingsmotoren te verminderen en laat enkel motoren toe met een lage uitstoot.

De Toyota Tonero Stage V-serie

Speciaal voor deze regelgeving heeft Toyota de nieuwe Toyota Tonero Stage V-serie uitgebracht. Deze heftruck is energiezuinig en veel schoner dan vereist door de nieuwste uitlaatgasemissieregelgeving van de Europese Unie. De trucks zijn uitgerust met een eigen Toyota motor die robuust, betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden is, waardoor het brandstofverbruik en de onderhoudskosten dalen.

Voor iedere toepassing

Het Tonero assortiment kan in elke toepassing worden gebruikt. Het aanbod gaat van 1,5 ton tot 8 ton - om klanten te ondersteunen van lichte tot intensieve werkzaamheden binnen of buiten. Tot een capaciteit van 3,5 ton hebben klanten de keuze tussen een Tonero met hydrodynamische aandrijving of hydrostatische aandrijving.

Ook verbetering voor de bestuurders 

Maar deze heftrucks zijn meer dan alleen energiezuinig, de veiligheid en comfort voor de bestuurder is ook verbeterd. Bestuurders kunnen profiteren van een nieuw ergonomisch dashboard met een nieuw display dat gemakkelijk en intuïtief werkt dankzij de bedieningselementen die nu allemaal op één plaats zijn geïntegreerd. De nieuwe Toyota voor- en achter combi LED-lampen verbeteren het zicht van de bestuurder, voor nog veiliger rijgedrag.

Nagenoeg alle nieuwe Tonero LPG/Diesel heftrucks van Vorktrucks Holland zijn standaard voorzien van de schoonste en zuinigste Toyota Stage V motoren.

Terug
De nieuwe Toyota Tonero Stage V-serie