Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Officieel dealer van Toyota Material Handling

Waarom moet je kiezen voor Toyota Material Handling?

Naast meer dan 100 jaar ervaring in intern transport materieel, heeft Toyota een ruim assortiment magazijn- en heftrucks, geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van het Toyota Productie Systeem. Daarbij heeft Toyota als missie efficiëntie te bieden bij alle activiteiten op het gebied van intern transport oplossingen. Daartoe maken ze gebruik van een aantal waarden, die ze de Toyota Way noemen. 

Wat zijn de voordelen van Toyota Material Handling?

Kwaliteit

Ze zijn de wereldwijde nummer 1 in de productie van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige magazijn- en heftrucks. De productlijn biedt de juiste oplossing op het gebied van intern transport; van laden, lossen en horizontaal transport tot stapelen en order verzamelen.

Innovatie

Het bedrijf ontwerpt al haar trucks met innovatie in het achterhoofd en ze blijven investeren in onderzoeken ontwikkeling. Alle trucks worden geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem, waarvan meer dan 95% in eigen Europese fabrieken in Zweden, Frankrijk en Italië. 

Veiligheid

Bij Toyota streven ze naar een duurzame werkwijze. Daarom werken ze samen aan een veilige, gezonde en milieubewuste werkomgeving, zowel voor eigen medewerkers, klanten als leveranciers. De gedragscode is één van de vele manieren waarop ze dit doen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Toyota of heb je advies nodig? Neem contact met ons op.

Een greep uit ons assortiment

Toyota Traigo 24 8FBES10T-15T elektrische heftruck

BT Reflex E / R-serie

reachtrucks

BT Staxio SWE100-140

reachtrucks

BT Levio LWE140-160

elektrische palletwagens

Wil je graag meer weten over Toyota Material Handling?

Contactformulier!

Vul ons contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring