Veegmachine kopen in Almelo?

Bij vorktrucks gaan we verder dan alleen het bieden van materieel voor het transporteren van je goederen in Almelo. We vinden het ook belangrijk dat je magazijn schoon is.

Daarom hebben we diverse veeg- en zuigmachines van meeloop tot zitmachines, en zelfs industriële stofzuigers, voor elke doel en  elke toepassing is er geschikt materieel. Staat het materieel dat jij nodig bent niet tussen de onderstaande producten?

Neem dan contact op, we helpen je graag!


Achterloop veegmachines

Achterloop schrobmachines

Opzit veegmachines

Opzit schrobmachines

Achterloop veegmachines in Almelo

Heb je ‘eenvoudig’ schoonmaakwerk, maar voornamelijk kleine en krappe ruimtes? Dan is de achterloop veegmachine perfect. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de machines uitstekend te gebruiken is voor het reinigen op kleine en krappe ruimtes. Er zijn verschillende modellen, deze verschillende modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en ideaal te gebruiken in kleine magazijnen, fabrieken, schoolpleinen en parkeerplaatsen. We adviseren je graag welk model het meest geschikt is voor jouw doeleinde.

Het geavanceerde veegsysteem zorgt voor een laag geluidsniveau en opwaaiend stof blijft tot het minimum beperkt.

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

Bij Vorktrucks Holland is het mogelijk om een veegmachine of een zuigmachine te huren voor lange termijn in de Drenthe. Een machine huren kan financieel aantrekkelijk zijn. Huren is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe machine als je deze maar tijdelijk nodig hebt. Je hebt er geen dure machine staan, die vervolgens te weinig wordt gebruikt. Daarnaast heb je ook geen onderhoudsrisico, dat is onze verantwoordelijkheid!

Een zuigmachine kopen in Almelo?

We helpen je graag! Vraag via de onderstaande link een prijsopgave aan, we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

U wilt uw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen