Veegmachine / zuigmachine in Drenthe

Ben je op zoek naar een veeg- of zuigmachine in de regio Drenthe? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren (lange termijn) zuig- en veegmachines voor ieder doeleinde.

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Drenthe. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Achterloop veegmachines

Achterloop schrobmachines

Opzit veegmachines

Opzit schrobmachines

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

Bij Vorktrucks Holland is het mogelijk om een veegmachine of een zuigmachine te huren voor lange termijn in de Drenthe. Een machine huren kan financieel aantrekkelijk zijn. Huren is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe machine als je deze maar tijdelijk nodig hebt. Je hebt er geen dure machine staan, die vervolgens te weinig wordt gebruikt. Daarnaast heb je ook geen onderhoudsrisico, dat is onze verantwoordelijkheid!

Meerijmachine / opzitmachine in Drenthe

Grote of zelfs zeer grote oppervlakte die je schoon moet maken? Zowel binnen als buiten en in zeer zware omstandigheden is deze opzit veegmachine een goede optie. Met een deze Nilfisk opzit / meerij veegmachines weet je altijd zeker dat je jouw schoonmaakuitdaging succesvol kan realiseren. Met een elektrische veegmachine maak je productief en duurzaam schoon zowel binnen als buiten. Ook voor stofvrij vegen of voor het vegen van grote oppervlakken

Een veegmachine bestellen in Drenthe?

Heeft u veel schoon- en opruimwerkzaamheden en wilt u een veegmachine aanschaffen. Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

U wilt uw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen