Veegmachine kopen in Emmen

Bij vorktrucks gaan we verder dan alleen het bieden van materieel voor het transporteren van je goederen in Emmen. We vinden het ook belangrijk dat je magazijn schoon is. 

Daarom hebben we diverse veegmachines en zuigmachines van meeloop tot zitmachines, en zelfs industriële stofzuigers, voor elke doel en  elke toepassing is er geschikt materieel. Staat het materieel dat jij nodig bent niet tussen de onderstaande producten? 

Neem dan contact op, we helpen je graag!


Achterloop veegmachines

Achterloop schrobmachines

Opzit veegmachines

Opzit schrobmachines

Snelle levering dankzij eigen transport

Vorktrucks Holland beschikt over een eigen trekker met oplegger, een vrachtwagen en diverse grote bussen. Hierdoor kun je op de dag van aanvraag direct de veegmachine al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de levering en service van veeg- en zuigmachines.

Nilfisk zuigmachines in Emmen

Nilfisk is een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele schoonmaakproducten en -diensten. Het bedrijf een uitgebreid assortiment eersteklas schoonmaakproducten. Wij adviseren onze klanten over de meest geschikte machine voor het doeleinde. Eveneens kun je in Winschoten bij Vorktrucks Holland terecht voor het onderhoud en reparatie van je veeg of zuigmachine

Een veegmachine kopen in Emmen?

Heeft u veel schoon- en opruimwerkzaamheden en wilt u een veegmachine aanschaffen. Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

 

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

Je wil jouw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de groene knop te klikken kun je direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen