Veegmachine / zuigmachine kopen in Groningen

Bij vorktrucks gaan we verder dan alleen het bieden van materieel voor het transporteren van je goederen in Groningen. We vinden het ook belangrijk dat je magazijn schoon is.

Daarom hebben we diverse veeg- en zuigmachines van meeloop tot zitmachines, en zelfs industriële stofzuigers, voor elke doel en elke toepassing is er geschikt materieel. Staat het materieel dat jij nodig bent niet tussen de onderstaande producten

Neem dan contact op, we helpen je graag!


Achterloop veegmachines

Achterloop schrobmachines

Opzit veegmachines

Opzit schrobmachines

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland adviseert je graag welke machine het meest geschikt is voor jouw doeleinde. We kunnen alle machines leveren en je bent bij ons op het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en snelle service bij schade. Wij noemen dit  ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Daarom bieden wij voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week reparatie aan.>

Achterloop veegmachines in Groningen

Heb je ‘eenvoudig’ schoonmaakwerk, maar voornamelijk kleine en krappe ruimtes? Dan is de achterloop veegmachine perfect. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de machines uitstekend te gebruiken is voor het reinigen op kleine en krappe ruimtes. Er zijn verschillende modellen, deze verschillende modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en ideaal te gebruiken in kleine magazijnen, fabrieken, schoolpleinen en parkeerplaatsen. We adviseren je graag welk model het meest geschikt is voor jouw doeleinde.

Het geavanceerde veegsysteem zorgt voor een laag geluidsniveau en opwaaiend stof blijft tot het minimum beperkt

Een zuigmachine bestellen in Groningen?

We helpen je graag! Vraag via de onderstaande link een prijsopgave aan, we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

U wilt uw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen