Veegmachine / zuigmachine kopen in Overijssel

Ben je op zoek naar een veeg- of zuigmachine in de regio Overijssel? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren (lange termijn) zuig- en veegmachines voor ieder doeleinde.  

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals veegmachines voor bedrijven in de regio Overijssel. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Achterloop veegmachines

Achterloop schrobmachines

Opzit veegmachines

Opzit schrobmachines

Nilfisk machine in Overijssel

Nilfisk is een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele schoonmaakproducten en -diensten. Het bedrijf een uitgebreid assortiment eersteklas schoonmaakproducten. Wij adviseren onze klanten over de meest geschikte machine voor het doeleinde. Eveneens kun je in Winschoten bij Vorktrucks Holland terecht voor het onderhoud en reparatie van je veeg of zuigmachine

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

Vorktrucks Holland adviseert je graag welke machine het meest geschikt is voor jouw doeleinde. We kunnen alle machines leveren en je bent bij ons op het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en snelle service bij schade. Wij noemen dit  ook wel service voor en service na. Want zonder goede service ben je nergens. Daarom bieden wij voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week reparatie aan.

Een veegmachine bestellen in Overijssel?

Heeft u veel schoon- en opruimwerkzaamheden en wilt u een veegmachine aanschaffen. Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

U wilt uw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen