Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Veegmachine / zuigmachine in Almelo

Ben je op zoek naar een veeg- of zuigmachine in de regio Almelo? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verkopen en verhuren (lange termijn) zuig- en veegmachines voor ieder doeleinde.

Vorktrucks Holland is sinds 1989 dé specialist in het leveren en onderhouden van intern transport zoals elektrische stapelaars voor bedrijven in de regio Almelo. 

De mogelijkheden bij Vorktrucks Holland

Bij Vorktrucks Holland is het mogelijk om een veegmachine of een zuigmachine te huren voor lange termijn in de Almelo. Een machine huren kan financieel aantrekkelijk zijn. Huren is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe machine als je deze maar tijdelijk nodig hebt. Je hebt er geen dure machine staan, die vervolgens te weinig wordt gebruikt. Daarnaast heb je ook geen onderhoudsrisico, dat is onze verantwoordelijkheid!

Meerijmachine / opzitmachine in Almelo

Grote of zelfs zeer grote oppervlakte die je schoon moet maken? Zowel binnen als buiten en in zeer zware omstandigheden is deze opzit veegmachine een goede optie. Met een Nilfisk opzit / meerij veegmachine weet je altijd zeker dat je jouw schoonmaakuitdaging succesvol kan realiseren. Met een elektrische veegmachine maak je productief en duurzaam schoon zowel binnen als buiten. Ook voor stofvrij vegen of voor het vegen van grote oppervlakken

Een veegmachine bestellen in Almelo?

Heb je veel schoon- en opruimwerkzaamheden en wil je een veegmachine aanschaffen. Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op, we helpen je graag!

Veegmachine / zuigmachine in Almelo

Direct bestellen

Wil je jouw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring