Veegmachine kopen in Zwolle?

Bij Vorktrucks Holland kun je terecht voor een veeg- of zuigmachine in Zwolle. We verkopen de machines van Nilfisk. Een kwalitatief merk met veel mogelijkheden.

Wij verkopen en verhuren (lange termijn) zuig- en veegmachines voor ieder doeleinde.


Achterloop veegmachines

Achterloop schrobmachines

Opzit veegmachines

Opzit schrobmachines

Snelle levering dankzij eigen transport

Vorktrucks Holland beschikt over een eigen trekker met oplegger, een vrachtwagen en diverse grote bussen. Hierdoor kun je op de dag van aanvraag direct de reachtruck al gebruiken. Dit maakt ons uniek in de levering en service van veeg- en zuigmachines.

Meerijmachine / opzitmachine in Zwolle

Grote of zelfs zeer grote oppervlakte die je schoon moet maken? Zowel binnen als buiten en in zeer zware omstandigheden is deze opzit veegmachine een goede optie. Met een deze Nilfisk opzit / meerij veegmachines weet je altijd zeker dat je jouw schoonmaakuitdaging succesvol kan realiseren. Met een elektrische veegmachine maak je productief en duurzaam schoon zowel binnen als buiten. Ook voor stofvrij vegen of voor het vegen van grote oppervlakken

Een zuigmachine kopen in Zwolle?

Bij Vorktrucks Holland kun je terecht voor het kopen van een zuigmachine in Winschoten. Twijfel je over de geschikte machine voor jouw doeleinde? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Direct bestellen

U wilt uw pand schoon hebben? Vorktrucks Holland levert verschillende soorten veeg- / zuigmachines. Door op de groene knop te klikken kunt u direct en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil een prijsopgave aanvragen