Veiligheidskeuringen bij Vorktrucks Holland

Een periodieke veiligheidskeuring van uw aan de werknemer(s) ter beschikking gestelde machine is verplicht. Als leverancier van intern transportmateriaal heeft Vorktrucks via het VA Keur(Veiligheid Arbeidsmiddelen) een keuringsysteem opgezet. Daartoe worden aan het bedrijf zware eisen gesteld. Tevens dienen de monteurs te worden opgeleid als keurmeester.

Keuringen voor alle merken trucks en stapelaars

Wij zijn als bedrijf gecertificeerd en geautoriseerd om deze keuringen te mogen uitvoeren. Deze keuringen kunnen wij uitvoeren op alle merken heftrucks, reachtrucks, stapelaars etc.

De keuring heeft tot nut dat u er altijd zeker van bent de beschikking te hebben over goedgekeurd en veilig materiaal. Deze zekerheid is van belang voor uw VCA certificering. Die schrijft voor dat uw materiaal elk jaar gekeurd moet worden.
Hoe kunt u dit beter bewijzen dan met een veiligheidskeuring van een terzake deskundig bedrijf?

Oog voor het milieu

Ook het milieu staat bij Vorktrucks Holland hoog in het vaandel. Als VCA gecertificeerde onderneming kunt U van onze medewerkers verwachten dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met milieu belastende materialen en vloeistoffen. Gescheiden afvoer en verwerking via de geëigende kanalen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Afbeeldingsresultaat voor vca