Heftrucks huren

Het huren van een heftruck kan in sommige gevallen financieel aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een nieuwe heftruck. Vorktrucks Holland biedt u de mogelijkheid tot het huren van heftrucks van alle merken. Om de flexibele ondernemer tegemoet te komen zijn onze heftrucks voor elke termijn te huur, u kunt vorkheftrucks namelijk huren vanaf 1 dag tot wel een jaar lang.

Heftrucks te huur voor elke toepassing

Wij bieden zowel diesel, lpg als elektrische heftrucks aan voor de verhuur. De heftrucks variëren in hefvermogen tot maximaal 10 ton en beschikken over hefhoogtes tot maximaal 7 meter. Onze heftrucks voor de verhuur voldoen aan alle Arbo-eisen en zijn VA-gekeurd. De heftrucks worden stuk voor stuk onderhouden aan de hand van een strikt onderhoudsschema, waardoor u altijd een heftruck in topstaat huurt.

Snel beschikken over uw gehuurde heftruck

Wat ons onderscheidt van andere heftruckverhuurders, is dat Vorktrucks beschikt over een eigen bezorgservice. Hierdoor kunt u vaak op de dag van uw aanvraag al direct de heftruck gebruiken. Dit maakt ons uniek in het verhuren van heftrucks.


Het werkgebied van Vorktrucks Holland:

Wij verhuren heftrucks aan bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Drachten, Heerenveen, Joure, Oosterwolde en Wolvega. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Stadskanaal, Groningen, Delfzijl, Winschoten, Ter Apel en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Steenwijk, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Dalfsen, Deventer, Almelo en Enschede.


Ook een heftruck huren?

Heeft u interesse in het huren van een van onze heftrucks? U kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de huurperiode en eventueel speciale wensen te bespreken.

Prijsopgave aanvragen

Direct reserveren

Heeft u interesse in het huren van één of meerdere van onze heftrucks? U kunt direct vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vul uw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de huurperiode en eventuele speciale wensen te bespreken.

Ik wil een prijsopgave aanvragen