Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Blog

Lees hieronder de nieuwste blogberichten van Vorktrucks Holland.

Bij Vorktrucks Holland hebben wij een ruim assortiment aan verhuur. Heb je een verhuizing, moet je een seizoenspiek opvangen of wil je jouw intern transport compleet uitbesteden? Vorktrucks Holland voorziet jou graag van de juiste machine(s). 
Voor een efficiënt beheer van bijvoorbeeld een magazijn is de voorzetapparatuur voor heftrucks essentieel. Deze voorzetapparatuur is niet alleen bedoeld voor gespecialiseerde taken, zoals het verplaatsen van grote rollen papier of tapijten, maar biedt ook flexibiliteit, zoals het aanpassen van de vorkbreedte aan de lading en het verplaatsen van kwetsbare items.
Het magazijn is een belangrijke plek in de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk dat jouw magazijn schoon en georganiseerd is. In deze blog delen we graag enkele tips om je magazijn schoon te houden.
Veel bedrijven vervangen tegenwoordig hun heftrucks met verbrandingsmotor door elektrische heftrucks. Elektrische heftrucks leveren hoge prestaties, zijn efficiënt en hanteren met gemak zware lasten. Ook hebben ze een flexibele inzet en zijn ze milieubewust.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring