Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Nieuws

We houden jullie graag op de hoogte via onze nieuwspagina. Ook sturen we elke drie maanden een nieuwsbrief waarin we jullie op de hoogte brengen van onze voorraad en het laatste nieuws. Onderaan deze pagina kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

Lees hieronder het laatste nieuws over Vorktrucks Holland.

Actueel nieuws

Als service planner/coördinator bij Vorktrucks ben je de spil in onze serviceafdeling. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor een uitstekende serviceverlening. Dankzij jou kunnen onze monteurs zowel binnen als buiten optimaal hun werk uitvoeren. Tevens behoort het regelen van de benodigde onderdelen voor de service bij onze partners tot een deel van je werkzaamheden.
Wegens succes in de markt en uitbreiding zoeken wij meerdere, liefst ervaren, buitendienst monteurs. Heb jij ervaring met het sleutelen aan heftrucks en/of ander logistiek materieel, en wil jij werken met de nieuwste technieken en een goed uitgeruste bus op stap? Dan ben jij dé ervaren buitendienst monteur die wij zoeken!
Nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring