Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Werken bij Vorktrucks, durf jij het aan?

Werk aan mooie opdrachten in een persoonlijk en hecht bedrijf. Met jouw liefde voor de techniek werk jij bij Vorktrucks dagelijks aan nieuwe uitdagingen. Naast veel gezelligheid en activiteiten werk je bij ons in een hecht team, bestaande uit fijne collega’s die allemaal samenwerken. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit leveren. En daar zijn we erg blij mee!
 
Wil je weten hoe het is om te werken bij Vorktrucks? Lees dan snel verder!
Of bekijk meteen onze vacatures.
 
Wil je meer informatie of solliciteren? Stuur dan je sollicitatie met CV naar: h.janse@vorktrucks.nl. Wil je liever eerst contact over een vacature? Bel dan naar: 0528-271919 (vraag naar Hugo)

Werken aan mooie opdrachten!

Bij Vorktrucks werk je samen met collega’s in een dynamische werkomgeving met dagelijks nieuwe uitdagingen.

In onze moderne werkplaats beschik je over de modernste hulpmiddelen en maak je kennis met de innovatieve oplossingen van Toyota. Je levert en onderhoud kwalitatieve heftrucks, palletwagens en ander transportmateriaal, zodat het magazijn van onze klanten optimaal presteert.

Wij bouwen onze trucks volgens het modulaire systeem. Zo kunnen we elke machine op wens van de klant aanpassen en uitvoeren, zonder extra hoge kosten. Hierdoor krijgt de klant een machine die flexibel en multifunctioneel inzetbaar is. Bij ons kan de klant terecht voor nieuwe- en gebruikte machines en voor het huren of leasen van machines.

Werken bij
werken bij

We zijn persoonlijk en hecht

Wij zijn erg hecht en gaan op een laagdrempelige manier met elkaar om. Daarom leren we jou ook graag beter kennen.

Samen werken we aan mooie opdrachten voor onze trouwe klantenkring. Dus heb jij een liefde voor techniek en kwalitatief transportmateriaal? Dan voel jij je helemaal thuis bij ons!

Daarnaast bieden wij ruimte voor eigen initiatief en vertrouwen we erop dat jij meedenkt met ons bedrijf en onze doelen. Ook krijg jij de kans om het vak te leren met opleidingsmogelijkheden!

We houden van gezelligheid en personeelsuitjes!

Elk jaar organiseren we gezellige personeelsuitjes en leuke activiteiten met alle collega’s. Zo hebben we tijdens ons laatste personeelsuitje nog gezellig een dag gevaren in Friesland.

Wij regelen de organisatie en natuurlijk de drankjes en lekkernijen. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten!

werken

Kom jij werken bij Vorktrucks en word jij onze nieuwe enthousiaste collega?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring