Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Wij waren bij Hoogeveen On Stage!

Afgelopen maand waren we verheugd om deel te nemen aan Hoogeveen On Stage, hét beroepenfeest voor VMBO-leerlingen en lokale ondernemers. Het evenement bood ons een unieke gelegenheid om de enthousiaste jonge specialisten van de toekomst te ontmoeten en hen te inspireren voor hun carrièrekeuzes.

Bij onze stand konden we de leerlingen meer vertellen over ons vakgebied en de diverse carrièremogelijkheden. Het was opvallend om te zien hoe de leerlingen vol energie en interesse hun vragen stelden en actief in gesprek gingen over hun toekomstige loopbaan.

Bovendien kijken we met veel enthousiasme uit naar de aanstaande Doe Dag op donderdag 14 maart, waar maar liefst 6 enthousiaste leerlingen ons bedrijf zullen bezoeken. Tijdens deze dag krijgen ze de kans om een kijkje achter de schermen te nemen en meer inzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Hoogeveen On Stage

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring