Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Waarom kiezen voor Vorktrucks Holland BV als erkend leerbedrijf?

Als erkend leerbedrijf zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vakopleidingen. Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en bieden praktijkopdrachten om ervoor te zorgen dat elke leerling de nodige kennis en vaardigheden verkrijgt.

We geloven in leren door te doen. Onze leerplaatsen zijn praktijkgericht, waardoor leerlingen direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn in onze branche.

Of je nu een beginnende leerling bent of een professional die zijn vaardigheden wil verbeteren, we bieden diverse leermogelijkheden op maat. Van basistaken tot geavanceerde opdrachten, we hebben voor ieder wat wils.

Onze leerprogramma’s:

  • Servicemonteur met passie en een gezond boeren verstand (BBL) – Als servicemonteur verhelp je storingen aan hoofdzakelijk Toyota en BT machines in onze werkplaats. Ook het preventief onderhouden van het materiaal behoort tot je werkzaamheden. Naast ons hoofdmerk Toyota sleutel je ook aan diverse andere A- merken, één daarvan is Mitsubishi. Bovendien beschik je over een moderne werkplaats met alle benodigde gereedschappen!

Word onderdeel van ons team!

Bij Vorktrucks Holland BV bieden we niet alleen training, maar ook kansen voor loopbaanontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar technische toppers om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de groei van Vorktrucks Holland BV.

erkend leerbedrijf

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring