Heb je vragen?

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Zijlader kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van zijladers? Bij Vorktrucks Holland ben je aan het juiste adres voor diverse zijladers, inclusief de mogelijkheid tot een zijlader kopen.

Zijlader kopen voor elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke zijlader geschikt is voor het verplaatsen van lasten in allerlei werkomgevingen. Daarom leveren wij verschillende soorten zijladers van het merk Hubtex, waaronder:

Hubtex FluX elektro meerweg heftruck

Hubtex FluX elektro meerweg heftruck

De Hubtex FluX meerweg heftruck heeft een HX-besturingssysteem voor naadloze wisseling van langs- naar dwarsrichting, een compacte framelengte, en een vaststaande mast. Hierdoor is de truck ideaal voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Zijlader kopen

Hubtex MaxX meerweg zijlader

De Hubtex MaxX Meerweg zijlader is een nieuwe toevoeging aan de 4-wiel-elektrische meerweg zijladers, met een capaciteit van 3000 tot 4500 kg. Het unieke HX-besturingssysteem stelt deze trucks in staat om zonder tussenstop te wisselen tussen langs- en dwarsrichting. De masten en vorkdragers zijn speciaal voor deze serie opnieuw ontwikkeld met focus op optimale zichtverhoudingen en eenvoudig rijgedrag.

Hubtex MQ / PhoeniX meerweg zijladers

Hubtex MQ / PhoeniX meerweg zijladers

De Hubtex MQ / PhoeniX meerweg zijladers dekken een capaciteitsbereik van 1500 tot 7000 kg en zijn ontworpen voor het transport van langgoedmaterialen. Deze machines kunnen worden uitgerust met geavanceerde navigatiesystemen en zijn volledig aan te passen volgens de specifieke eisen van de klant. Het unieke meerwegsysteem biedt volledige flexibiliteit.

Ook een zijlader kopen?

Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct bestellen

Zijlader kopen

Zijlader kopen? Vorktrucks Holland levert diverse zijladers. Door op de rode knop te klikken kun je direct ons aanbod bekijken. Vul jouw wensen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring